Park & Fly и Blue-Rent рент а кар услуги се сестра компании со седиште во Солун, Грција.
Ние нудиме безбедно, брзо и скромен услуги преку нашиот доволно , клиент пријателски персонал. Нашата главна предност е што ние сме отворени 24h /7d ! Ова е причината зошто имаш веројатно слушнале за нас. Нашиот бренд имиња заработи своето место во меѓународниот туристички водичи.

Непосредно до аеродромот во Солун (Македонија- SKG ) ќе ги најдете во нашите простории,
комплетно опремена со повеќе од 328 заминаа паркинзи, videotaped и чувани 24h/7d од страна на службите глобалната безбедност. Ако се патува преку аеродромот во Република Македонија не постои подобар и побрз начин да се паркирате вашата кола и да се дојде до вашиот летот на време со нашите
шатл-автобус.

Единствени вредности и придобивки!

Имаат корист од тоа да биде лојален клиент. Колку повеќе ќе ја посетите Park & Fly и подолго ќе го напуштите вашиот автомобил со нас , ќе добиете специјални цени за паркинг, како и за изнајмување услуги од нашата сестринска фирма, Blue-Rent. Во случај да сакате да се изнајми автомобил во Солун и Халкидики сите што треба да направите е да се покаже на нашиот персонал, во соодветните канцеларии, вашиот паркинг купони. Ние, исто така соработува со многу добро воспоставена рент а кар компании во големи острови Родос, Крит ( Chania, Ираклио ) , Миконос и многу повеќе.

Да ги искористат предностите на горенаведените Ве молиме контактирајте со нашите главни канцеларии овде со цел да се
информираат и да добијат совети од страна на нашиот персонал, како придобивките се менуваат од време на време, со цел да се секогаш нудат подобри услуги за нашите клиенти.