• 24 часа на ден / 7 дена во неделата

  Park & Fly е постојано на ваше располагање да се погрижи за вашето возило и за ваш бесплатен превоз до и од аеродрмот

 • Непосреден и бесплатен превоз од и до аеродромот

  Искусните возачи на Park & Fly се грижат за вашиот превоз со модерни минибуси во сопственост на нашата компанија, до и од Аеродромот Македонија, без дополнителни трошоци, 24 часа на ден, седум дена во неделата.

 • Помош со багажот

  Персоналот на Park & Fly ќе го пренесе вашиот багаж во нашите минубуси и ќе се погрижи за вашиот безбеден и удобен превоз до аеродромот

 • 24 часовно обезбедување

  Просторот на Park & Fly е затворен, обезбеден (надгледуван и сниман со безбедносни камери). Автомобилите остануваат заклучени за време на вашето отсуство и ако имате желба, можете да си ги земете клучевите со вас.

 • Одржување на возилата

  Добијте поволности со оставањето на вашето возило на нашиот паркинг и можете да одберете еден од дополнителните услужни пкаети кои Park & Fly ви ги нуди, од едноставно миење или биолошко шистење, па се до промена на маслотот!

 • Паркинг услуга

  Персоналот на Park & Fly, ќе ве чека на влезот од кој ќе полетувате со цел да го превземе вашето возило. По вашето враќање и веднаш штом го добиете вашиот багаж, не повикувате и ние веднаш ви го носиме вашето возило на излезот на кој пристигнал вашиот лет, за време од 5 минути. Услугата за паркирање е достапна по поднесено барање најмалку 24 часа пред вашето заминување.

 • Електронско резеврирање

  Направете резервација од вашиот дом!
  Искористете го вашето време и добијте ги најдобрите цени! Одделот за резервации можете да го добиете преку телфон или електронски преку Интернет 24 часа секој ден.