Цена
Park & Fly

15ти километар на патот Солун-Михаонас
Солун 57 001

Телефон за контакт:
+30 2310 819990,
+30 2310 471455
Fax: +30 2310 471452

E-mail: info@parkfly.gr

Работно време:
Понеделник до Недела: 00:00-23:59

*** Во случај ако не се качите на вашиот лет на пр. ако летот е одложен/откажан, превозот до и од аеродромот како и паркирањето на вашето возило во текот на првиот час е бесплатно.