• Πόση ώρα πριν την πτήση μου πρέπει να είμαι στο πάρκινγκ;
  -Η διαδικασία της στάθμευσης και της μεταφοράς σας στο αεροδρόμιο Μακεδονία είναι 2 με 3 λεπτά. Μέχρι και μία ώρα πριν από την αναχώρηση της πτήσης σας είστε στον ιδανικό χρόνο.
 • Πως θα πάω στο αεροδρόμιο από το πάρκινγκ;
  -Η μεταφορά σας από το πάρκινγκ για το αεροδρόμιο Μακεδονία γίνεται δωρεάν με τα mini Bus της Blue-rent
 • Ποια είναι η διαδικασία της μεταφοράς από το αεροδρόμιο στο πάρκινγκ;
  -Με την άφιξή σας στο αεροδρόμιο Μακεδονία, επικοινωνείτε μαζί μας και σε ελάχιστο χρόνο κάποιο από τα mini van της Blue-rent (πιθανόν να βρίσκεται ήδη στο αεροδρόμιο στο χώρο αναχωρήσεων, έξοδος Β)θα σας μεταφέρει δωρεάν στο πάρκινγκ.
 • Το κλειδί του αυτοκινήτου τo κρατάτε εσείς;
  -Συνήθως το κλειδί το παίρνετε μαζί σας, έχετε όμως την δυνατότητα εφόσον το επιθυμείτε να αφήσετε το κλειδί σας σε εμάς, συμπληρώνοντας μια φόρμα ασφαλείας.
 • Τι γίνεται αν ξεχάσω κάποιο φως του αυτοκινήτου αναμμένο και εξαντληθεί η μπαταρία του;
  -Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να σας βάλουμε εμπρός τη μηχανή, είτε με καλώδια είτε με εφεδρική μπαταρία.
 • Τι γίνεται αν ξεχάσω κάποιο παράθυρο ανοιχτό και βρέχει;
  -Οι περισσότερες θέσεις πάρκινγκ είναι στεγασμένες και προφυλάσσουν το αυτοκίνητο σας από άσχημες καιρικές συνθήκες π.χ. χαλάζι. Σε κάθε περίπτωση όμως για επιπλέον ασφάλεια, μπορούμε να σκεπάσουμε το όχημα σας με ειδική αδιάβροχη κουκούλα.
 • Τι γίνεται αν έχω πάθει λάστιχο;
  -Αν έχετε πάθει λάστιχο, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επισκευής από ένα απλό μπάλωμα μέχρι και αντικατάσταση.
 • Τι γίνεται αν κάποιος άλλος πελάτης χτυπήσει το αυτοκίνητο μου κατά την διάρκεια της παραμονής του στο πάρκινγκ σας;
  -Είστε απόλυτα ασφαλής, αφού ο χώρος φυλάσσεται και βιντεοσκοπείται συνεχώς. Επίσης κρατάμε ιστορικό προσωπικών στοιχείων από κάθε πελάτη και συνοδεύουμε το κάθε αυτοκίνητο στο παρκάρισμα (και ξεπαρκάρισμα) σε αριθμημένες θέσεις.
 • Τι γίνεται σε περίπτωση που χάσω την πτήση μου π.χ. λόγω αργοπορίας μου ή ακύρωσης/αναβολής της πτήσης;
  -Σε αυτήν την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με κάποια χρέωση για το πάρκινγκ, εφόσον παραλάβετε το όχημά σας μέχρι και μία (1) ώρα μετά την παράδοσή του.
 • Πότε και πώς πληρώνω;
  -Η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή του οχήματός σας από το πάρκινγκ με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.
 • Μπορεί να κοπεί τιμολόγιο από το πάρκινγκ στο όνομα της εταιρίας μου;
  -Με την πληρωμή σας εκδίδεται απόδειξη ή τιμολόγιο.
 • Μπορεί να πλυθεί το όχημά μου κατά τη διάρκεια της στάθμευσής του στο πάρκινγκ;
  -Υπάρχει υπηρεσία πλυσίματος του οχήματός σας είτε κατά την παραμονή του στο πάρκινγκ κατόπιν συνεννόησης είτε μετά την επιστροφή σας σε προνομιακές τιμές.
 • Τι γίνεται σε περίπτωση παραλαβής του οχήματός μου από το πάρκινγκ μετά την προγραμματισμένη ώρα ή ημερομηνία;
  -Δεν επιβαρύνεστε με κάποια ποινή(penalty) . Απλά πληρώνετε το ανάλογο αντίτιμο.
 • Μπορώ να παραδώσω και να παραλάβω το όχημά μου στο αεροδρόμιο Μακεδονία και όχι στο πάρκινγκ (υπηρεσία Valet);
  -Προσωπικό του πάρκινγκ, θα σας περιμένει στην είσοδο από όπου θα πετάξετε για να παραλάβει το αυτοκίνητό σας. Στην επιστροφή σας και μόλις παραλάβετε τις αποσκευές σας, τηλεφωνείτε και αμέσως σας φέρνουμε το αυτοκίνητο σας στην έξοδο της άφιξής σας σε 5 λεπτά. Η υπηρεσία valet είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν συνεννόησης τουλάχιστον 24 ώρες πριν την αναχώρηση σας.
 • Μπορώ στον ίδιο χώρο με το πάρκινγκ να ενοικιάσω αυτοκίνητο ;
  -Το πάρκινγκ Park&Fly και η Blue-Rent a Car  στεγάζονται στον ίδιο χώρο δίπλα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και ανήκουν στον ίδιο όμιλο επιχειρήσεων. Συνεπώς έχετε τη δυνατότητα ενοικίασης, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, σε προνομιακές τιμές για τους πελάτες του πάρκινγκ.
 • Έχω κάποια άλλα προνόμια ως πελάτης του πάρκινγκ Park&Fly;
  -Έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε αυτοκίνητο από τους σταθμούς της Blue-Rent a Car στη Χαλκιδική, σε προνομιακές τιμές, επιδεικνύοντας απλά το εισιτήριο εισόδου σας στο πάρκινγκ μας. Επίσης απολαμβάνετε περιποίηση αποκλειστικά για εσάς από συνεργάτες μας στα μεγάλα Νησιά Κρήτη (Χανια, Ηράκλειο), Ρόδο,  Κύπρο αλλά και την πολυσύχναστη Μύκονο !
  Παρακαλούμε ενημερώστε το προσωπικό μας εδώ όταν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω καθώς τα προνόμια τροποποιούνται ή αντικαθίστανται, πάντα για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.
 • Μπορώ να ενοικιάσω αυτοκίνητο από τη Blue-rent a Car  δίπλα από το αεροδρόμιο Μακεδονία και να σταθμεύσω το όχημά μου στο πάρκινγκ;
  – Οποιοσδήποτε νοικιάσει αυτοκίνητο από τη Blue-Rent a Car έχει τη δυνατότητα να σταθμεύσει το όχημά του δωρεάν στο πάρκινγκ. Έτσι απολαμβάνει ταυτόχρονα προνόμια και ως πελάτης του Park&Fly αλλά και της BLue-rent