Τι να προσέξω κατά την επιλογή του παρκινγκ μου για το αεροδρόμιο Μακεδονία;

 1. Να έχει εύκολη πρόσβαση
  • Το παρκινγκ Park&Fly βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο (15ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας) με άμεση σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, την περιφερειακή οδό και τη Χαλκιδική.
 2. Να είναι κοντά στο αεροδρόμιο Μακεδονία
  • Το παρκινγκ μας βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο, περίπου 1-2 λεπτά με το αυτοκίνητο.
 3. Να έχει γρήγορη εξυπηρέτηση
  • Η διαδικασία της στάθμευσης και της μεταφοράς σας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι 2 με 3 λεπτά.
   Αντίστοιχα, με την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, επικοινωνείτε μαζί μας και σε ελάχιστο χρόνο κάποιο από τα mini van της εταιρείας μας ενοικίασης αυτοκινήτων Blue-Rent a Car θα σας παραλάβει για να σας μεταφέρει δωρεάν στο πάρκινγκ. Πιθανό είναι να βρίσκεται ήδη στο αεροδρόμιο στο χώρο αφίξεων, στο πάρκινγκ 5 (P5).
 4. Να έχει φιλικές τιμές
  • Ο τιμοκατάλογος του παρκινγκ είναι προσαρμοσμένος στα δεδομένα της εποχής μας με τιμές που ξεκινάνε από 3 €/ημέρα.
 5. Να είναι ασφαλές
  • Είστε απόλυτα ασφαλής, αφού ο χώρος φυλάσσεται και βιντεοσκοπείται όλο το 24ωρο, καθώς επίσης κρατάμε ιστορικό προσωπικών στοιχείων από κάθε πελάτη (σε περίπτωση που κάποιος άλλος πελάτης χτυπήσει το αυτοκίνητό σας) και συνοδεύουμε το κάθε αυτοκίνητο στο παρκάρισμα (και ξεπαρκάρισμα) σε αριθμημένες θέσεις.
  • Οι περισσότερες θέσεις παρκινγκ είναι στεγασμένες και προφυλάσσουν το αυτοκίνητο σας από άσχημες καιρικές συνθήκες π.χ. χαλάζι. Σε κάθε περίπτωση όμως για επιπλέον ασφάλεια, μπορούμε να σκεπάσουμε το όχημα σας με ειδική αδιάβροχη κουκούλα.