• 24 ώρες το 24ωρο / 7 ημέρες την εβδομάδα

  H Park & Fly είναι συνεχώς στη διάθεση σας για να αναλάβει τη φύλαξη του αυτοκινήτου σας και τη δωρεάν μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο.

 • 24ωρη ασφάλεια

  Ο χώρος του Park & Fly είναι περιφραγμένος και φυλασσόμενος (παρακολουθείται και βιντεοσκοπείται από κάμερες ασφαλείας). Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας υποδείξει μια θέση στάθμευσης και υπό την επίβλεψη του θα σας βοηθήσει να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας. Τα αυτοκίνητα παραμένουν κλειδωμένα καθόλη τη διάρκεια της απουσίας σας και το κλειδί το παίρνετε μαζί σας.

 • Άμεση Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο

  Έμπειροι οδηγοί της Park & Fly αναλαμβάνουν τη μεταφορά σας με τα σύγχρονα minibus της εταιρίας μας από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

 • Βοήθεια στις αποσκευές

  Το προσωπικό της Park & Fly θα μεταφορτώσει τις αποσκευές σας στο minibus μας και θα φροντίσει για την άνετη και ασφαλή μεταφορά σας στο αεροδρόμιο.

 • Φροντίδα αυτοκινήτου

  Επωφεληθείτε από την παραμονή του αυτοκινήτου σας και επιλέξτε ένα από τα πακέτα extra υπηρεσιών που σας προσφέρει η Park & Fly, από ένα απλό πλύσιμο ή βιολογικό καθαρισμό, μέχρι αλλαγή λαδιών!

 • Valet parking

  Προσωπικό του Park & Fly, θα σας περιμένει στην είσοδο από όπου θα πετάξετε για να παραλάβει το αυτοκίνητό σας. Στην επιστροφή σας και μόλις παραλάβετε τις αποσκευές σας, τηλεφωνείτε και αμέσως σας φέρνουμε το αυτοκίνητο σας στην έξοδο της άφιξη σας σε 5 λεπτά. Η υπηρεσία valet είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν συνεννόησης τουλάχιστον 24 ώρες πριν την αναχώρηση σας.

 • ONLINE κράτηση

  Κάντε την κράτησή σας online από το σπίτι σας!
  Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας και πετύχετε τις καλύτερες τιμές! Η υπηρεσία κράτησης λειτουργεί τηλεφωνικά και online 24 ώρες το 24ώρο.