Το Park & Fly και η Blue-Rent a car είναι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα διεθνούς τουριστικού προσανατολισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη και είναι στην διάθεση σας για άμεση, ασφαλή και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Στις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας λειτουργεί εναλλακτικό πάρκινγκ καθώς και υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου. Βρισκόμαστε αμέσως μετά το αεροδρόμιο «Μακεδονία» (SKG), στο 15ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας

Σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο και ελεγχόμενο, παρέχουμε την δυνατότητα σε εσάς που ταξιδεύετε αεροπορικώς, να σταθμεύετε το αυτοκίνητο σας σε 328 στεγασμένες θέσεις πάρκινγκ που συνεχώς αυξάνονται, με απόλυτη ασφάλεια καθώς ο χώρος λειτουργεί επί εικοσιτετραώρου βάσεως, βιντεοσκοπείται και φυλάσσεται συνεχώς από την Global Security.

Εάν ταξιδεύετε αεροπορικώς από το αεροδρόμιο Μακεδονία, δεν υπάρχει ευκολότερος, ασφαλέστερος και γρηγορότερος τρόπος να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας. Σας μεταφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ με τα σύγχρονα μίνι bus μας άμεσα στο αεροδρόμιο.

Μοναδικές τιμές και προνόμια!

Γίνετε συχνοί, πιστοί μας πελάτες ! Εκμεταλλευτείτε ειδικές υπηρεσίες και εκπτώσεις με κάθε στάθμευση του αυτοκινήτου σας στο PARK & FLY καθώς και για ενοικίαση αυτοκινήτων από την Blue-Rent a Car στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Επίσης απολαμβάνετε περιποίηση αποκλειστικά για εσάς από συνεργάτες μας στα μεγάλα Νησιά Κρήτη (Χανια, Ηράκλειο), Ρόδο,  Κύπρο αλλά και την πολυσύχναστη Μύκονο !
Παρακαλούμε ενημερώστε το προσωπικό μας εδώ όταν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω καθώς τα προνόμια τροποποιούνται ή αντικαθίστανται, πάντα για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση